Autor Wątek: Kogo oglądacie?  (Przeczytany 12357 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Śro, 19 Gru 2012, 13:37:03

Offline Moskit

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 31
Ostatnio zasubskrybowałem na JuTubie sporo osób tworzących filmiki z KSP, jednak nadal mi mało. :] Wydaje mi się więc, że fajnie byłoby wymienić się polecanymi przez nas JuTuberami, którzy tworzą fajne materiały z Kerbalami. :]

1. Scott Manley - to już praktycznie legenda i mam nadzieję, że większość z Was go zna - Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
2. Moje ostatnie odkrycie. Gościu wpadł na genialny pomysł jak założyć bazę na Munie. Geniusz - Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ  (PS. wpadłem na taki sam pomysł na kilka dni przed zobaczeniem jego filmików, ale brakowało mi skilla i czasu, aby go dopracować ;( )
3. A tutaj ktoś tworzący zabawne filmiki ze swoich misji. Kupa porażek, failów i śmiechu. Warto obejrzeć - Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
4. A poza tym spokojnie mogę polecić Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ, Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ, Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ oraz Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ.

A Wy kogo oglądacie? ;)

Śro, 19 Gru 2012, 16:27:31
Odpowiedź #1

Offline Reeposter

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 10
  • Nieudolny jutjuber
Jeżeli potrzebuję pomysłów i porad oglądam najczęściej Scotta lub Wonzia (on i jego fizyka w paincie...), Ciebie też od jakiegoś czasu oglądam dla wyedukowania się (dockowanie, asparagus itp).
Jeżeli chodzi o śmieszne rzeczy polecam z ręką na sercu Dannego: Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ
To co on wyprawia to się w mojej głowie nie mieści - oglądnąłem jego wszystkie materiały na raz w jedną noc :D
Cotygodniowa dawka Kerbali: Kerbal Space Program Na Luziku

Reklama

Odp: Kogo oglądacie?
« Odpowiedź #1 dnia: Śro, 19 Gru 2012, 16:27:31 »

Śro, 19 Gru 2012, 22:06:10
Odpowiedź #2

Offline Ravnarr

• Plutonowy
  • Reputacja: 4
KSP odkryłem własnie na kanale Moskita i jak na razie jego filmy mi wystarczają, nie szukałem innych kanałów. Ale może to się zmieni.

Nie, 23 Gru 2012, 23:38:19
Odpowiedź #3

Offline 12341234123123

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 2
Ja swoją przygodę z KSP zacząłem po obejrzeniu wszystkich filmów Dannego, który został już wymieniony wyżej :) Zgadzam się z Reeposterem, to, co on wyrabia w tej grze jest niewiarygodne!

Reklama

« Odpowiedź #3 dnia: Nie, 23 Gru 2012, 23:38:19 »

Wto, 12 Lut 2013, 18:34:49
Odpowiedź #4

Offline TrippleSaid

• Kapral
  • **
  • Reputacja: 2
scotta, HOCGaming, kurta, wonzia i ciebie moskicie nałogowo :D. Tak to pamiętam początki wonzia na yt i na tvgry :P, więc nie możecie mi zaprzeczyć że jestem jego prawdziwym fanem.
« Ostatnia zmiana: Wto, 12 Lut 2013, 18:37:13 wysłana przez TrippleSaid »

Pon, 25 Lut 2013, 18:49:28
Odpowiedź #5

Offline Reinicke

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 1
  • Konstruktor bez zdolności, ale z ambicjami.
Ja pierwszy raz Kerbale obejrzałem u Vonzay'a na YouTube'ie, bodajże nagranie z Live'a "Jak to Kerbale na żywo w kosmos leciały...". A dalej to się potoczyło. Najbardziej lubię oglądać Wonzia i Moskita.
Jeśli kiedykolwiek niechcący urażę kogoś to proszę wybaczyć. Będę się starał tak więcej nie zrobić.

Reklama

« Odpowiedź #5 dnia: Pon, 25 Lut 2013, 18:49:28 »

Wto, 26 Lut 2013, 13:23:47
Odpowiedź #6

Offline fullje

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 7
  • Mam nadzieje ze twoja zapora systemu jest wlączona
Zaczęło się od vonzay'a, potem jego 8 godzinna podróż którą rozplanowalem na 2 dni :) a potem zobaczylem kogo on subskrybuje i kanal moskita zwrócił na siebie moją uwagę. No a potem jakos poszlo w tan i zaczela się gra.

Tapnięte z SGS - Trójki ;)

Pią, 01 Mar 2013, 14:42:45
Odpowiedź #7

Offline Schulze13

• Plutonowy
  • Reputacja: 13
  • Nie mam pojęcia co robię.
Moja przygoda zaczęła się od tego, że włączyłem pierwszy stream na liście, tj. yogcast. Zobaczyłem rakietę wznosząca się w takt piosenki "Halleluja". Potem trafiłem na HOCgaming i Scotta, ale i tak Danny jest najlepszy. Natomiast jak oglądam wonzia zastanawiam się jak jego twory latają :D. Chyba zacznę oglądać jakieś dobrych polskich jutuberów np. Moskita, no Cię chwalą.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub polonistą, gdyż każdy post niewłaściwie czytany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.

Reklama

« Odpowiedź #7 dnia: Pią, 01 Mar 2013, 14:42:45 »

Czw, 07 Mar 2013, 15:12:15
Odpowiedź #8

Offline kuba58

• Szeregowy
  • *
  • Reputacja: 0
Ja pierwszy raz miałem styczność z kerbalami w filmiku wonzia bodajże ,,Być jak łajka" wtedy pobrałem sobie z chomikuj a niedługo potem miałem już kerbale kupione :) O moskicie pierwszy raz się dowiedziałem oglądając jego film ,,niezależnie1 kerbal space program" bo szukałem jakichś polskich graczy ale nikt nie robił specjalnie ciekawych materiałów, od moskita trafiłem również na to forum a zagranicznych youtuberów znalazłem tak po prostu przeglądając filmiki z kerbalami :D

Czw, 07 Mar 2013, 19:50:54
Odpowiedź #9

Offline jansiesprzedalzalosneichwalebne

• Szeregowy
  • *
Ja zacząłem od S.Manleya później zauważyłem że ma w ulubionych filmiki HoCGaming czy Danny'ego

Reklama

« Odpowiedź #9 dnia: Czw, 07 Mar 2013, 19:50:54 »

Sob, 09 Mar 2013, 19:59:09
Odpowiedź #10

Offline Ketrab

• Szeregowy
  • *
Ja oglądam Moskita, przygodę z kerbalami rozpocząłem dzięki CD Action. 8)
« Ostatnia zmiana: Sob, 09 Mar 2013, 20:05:08 wysłana przez Ravnarr »
Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ Moje skromne konto na chomikuj, Youtube: Aby zobaczyć link - ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ