1) Internet - miejsce w którym dyskusje wywołana zdjęciem małej dziewczynki z bronią i flagą (bo pewnie dali ją jej rodzice do zdjęcia. Dlaczego nie? Teraz dzieciaki pozują z papierosami/flaszkami wódki, już wolę zdjęcia z bronią) prowadzi do rozprawy nt. narodu i patriotyzmu, czekam na argument związany z Hitlerem (patrz. prawo Goodwina)
2)
(w końcu ktoś kto nawet nie ma polskiego nicku chyba całkowicie chce być obcy dla społeczności w której istnieje)
Polski nick powiadasz, czyli jaki? Przedstawię Ci listę nicków użytkowników opartą o liczbę ich postów, w kolejności malejącej. Wskaż "polskie" nicki, odrzuć "nie-polskie". Oczywiście, wraz z uzasadnieniem.
Drangir, Kadaf, JackRyanPL, DawsterTM, Raynus, kamils096, angorek, rafal3920, Ravnarr, Diakon, ShookTea, Robson, CupOfMayo, not7CD, winged, oli00PL, Zerdzio, Shinzo, ingwden, Madrian, Element4ry, Wawrzyn, KubaAseph, MegaProize, Bill2462, Reeposter, Sobol, Wielki Piotr, Grzegorz2121, Ar3k
Wzięte
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ, nawet przepisałem. Tylko tego się przyczepię, reszta mnie po prostu wali. Każdy ma swoje poglądy i dopóki mi ich nie narzuca niech z nimi żyje i będzie szczęśliwy