Zgadzam się z Grabkiem i Ingwden. Forum posiada tysiące wątków. Niesamowite historie i misje opowiadane na przykład przez Kadafa czy Wingeda czy każdego innego gracza. Dla początkujących to jak biblioteka dla czytelników. Ja na przykład stąd uczę się dokować. Forum było, jest i będzie ważnym elementem polskiej filii graczy Kerbal Space Program. W żadnym wypadku nie myślę nawet o usunięciu tak ważnej strony. Konto założyłem dwa dni temu. Od wielu miesięcy czytałem i inspirowałem się konstrukcjami innych graczy. Ci, którzy nie potrafią bądź też nie chcą tworzyć filmów na Youtube'a, tutaj z łatwością i satysfakcjom będą opisywać swoje statki, stacje, rakiety czy misje. Polskie Forum Kerbali jest rzeczą potrzebną i nikt nie ma prawa wnosić o usunięcie lub narzekanie na to miejsce. Z chęcią przez wiele lat będę tu opisywać swoje konstrukcję z nadzieją, że ktoś się zainspiruję.

Forum będzie żyć, póki choć jedna osoba będzie go używać.

"Uj*bie tego ch*ja (ciszę na forum), choćby mi skrzydła ucieli(wmówili mi, że forum się nie odrodzi i nie ma to sensu)" - cytat filmu "Pszczoły na rejonie", YouTube - kanał BEczKA