Skrót DEVNOTE (spóźniony, nawet w Squadowskim tytule, czekałem do późna, ale za cholerę nie chciało mi się po taką pierdołę zarywać nocki - Baal)
Phelipe (HarvesteR):- implementacja wstrząsów kamery weszła w fazę eksperymentalną
- load game w menu bedzie pokazywało także ilość waluty i punktów science tak samo ile aktywnych lotów i kontraktów
- bąbel fizyki nie będzie tylko obejmować 2,5 wokół pojazdu, zostanie zdefiniowany oddzielenie dla każdej sytuacji, m.in. w atmosferze rozszerzony będzie do 22.5 km
- dodał kilka podstawowych kursorów do gry
- dalej jakieś rozmyślanie o drzewku technologii (nie chciało mi się zgłębiać - Baal)
Mike (Mu):- zaimplementował kilka nowych części od PorkJet'a (znany ze stworzenia Spaceplane Plus)
- naprawiał błędy
- blebla o tym, że nowy model aero i termodynamiki działa solidnie i odbiór jego jest pozytywny
Marco (Samssonart):- dalej sieka demo i tutoriale, które są w QA (tak samo jak tydzień temu - Baal)
Jim (Romfarer): - naprawa błędów
- (to co mi się nie chciało u Harvestera wyczytać - Baal) po rozmowie z resztą ekipy doszli do wniosku żeby od samego początku wszystkie
niewynalezione gałęzie rozwoju technologicznego były widoczne > czyli to wciągał to do gry
Max (Maxmaps):- dile, jakiś większy dil na horyzoncie i dalsza praca na hype trainem do 1.0
Ted:- nic wartościowego
Rogelio (Roger):- Finalnie skończył z dymem do filmu
Aby zobaczyć link -
ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ- dodaje jakieś efekty do scen gdzie ten dym się pojawia (p..i że ten dym ma swoją rolę - Baal)
- babrze przy oświetleniu
Kasper (KasperVId):- na L4
Tradycyjnie:
Jak coś pominąłem, albo z...em to let mi noł.
Edyta:
Dzięki Shook, że podjąłeś się. Po ciężkim dniu w robocie nie jest łatwo o wene do pisania. Jeśli chozi o mnie.